2016. március 13. 13:38 - Ádám_89

Premier League 7.forduló (Glasgow)

Csütörtökön ismét Premier League, és mondhatni az eddigi legjobb forduló elé nézhetünk a párosítások alapján. Csütörtökig mindennap egy párosítást elemzek ki. A mai napon az Anderson-Lewis meccs beharangozóját olvashatjátok.

 

Gary Anderson-Adrian Lewis

(2016.03.17-20:15)

 

Anderson: 14 Győzelem    Döntetlen: 3    Lewis:  9 Győzelem

gary-anderson-5-200x200.jpgadrianlewis.jpg

               

 

 

 

A két úriember már az első fordulóban megmérkőzött volna egymással, de Gary betegsége miatt elkellett halasztani a mérkőzést. Ezért most  a 7. fordulóban pótolják a kiesést.

Gary Anderson betegségéből visszatérve bele is szaladt 2 vereségbe. Taylor ellen 7-4-re, Gerwen ellen pedig 7-3 lett az eredmény. Ezek után 3 győzelem követte a kezdeti rossz szériát, Barneveld, Thornton, és Smith maradt ellene alul. Anderson idén a Masters-en, és az európai kiruccanáson se tudott az ő szintjéhez méltó eredményt produkálni, szóval ebben az évben mondhatni kicsit beragadt.

 

Lewisnak a 6 mérkőzésből eddig 4 győzelem és 2 vereség áll a neve mellett. Smith-t, Chizzy-t, Wade-t, és a legutóbbi fordulóban Wrigth-ot sikerült legyőznie. A két vereségét ő is hasonlóan Anderson-hoz, Taylor-tól és Gerwen-től szenvedte el. A Mastersen már az első meccsen búcsúzott Huybrechts ellen, az európai szereplése jobb volt mint Anderson-nak, egészen az elődöntőig menetelt, ahola bomba formában játszó Daryl Gurney-val szemben vérzett el. A UK openen hasonlóan szerepeltek.

Idén Lewis mellett szólnak az eredmények, viszont Anderson elég rapszódikus játékos nem tudni mikor támad fel ebből az állapotból, lehet hogy pont most Lewis ellen. Lewisnek egy revans lehetőség, hogy visszavágjon a VB döntő elvesztéséért. Viszont Anderson-nak bele kell húznia, ha stabil helyet szeretne májusra a legjobb 4 között, nem nagyon engedhet meg magának további vesztes mérkőzéseket.

A fogadóirodák Anderson mellett voksolnak, de én inkább egy döntetlenre tippelnék.

Jelenlegi odds-ok: Anderson: 1.83  Döntetlen: 4.75  Lewis: 3.00

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nine-dart.blog.hu/api/trackback/id/tr668473306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása