2016. március 14. 17:08 - Ádám_89

Premier League 7.forduló (Glasgow) James Wade-Robert Thornton beharangozó

Mint ahogyan tegnap ígértem, ma egy újabb meccset elemzek ki a Premier League 7. fordulójából. A mai napon a James Wade-Robert Thornton meccs esett választásra. 

 

James Wade-Robert Thornton

(2016.03.17-20:45)

 

Wade: 6 Győzelem    Döntetlen: 0    Thornton: 3 Győzelem  

james-wade_wmp1-200x200.jpgthornton.jpg

 

 

 

 

 

Wade és Thornton  eddig párbajai közül egy mérkőzés volt úgymond nevezetes, emlékezetes. Ezen a mérkőzésen Wade és Thornton is tudott 9 nyilast dobni. Információim szerint nem is volt még ilyen mérkőzés ahol egy meccsen mindkét játékos 9 nyilast dobott volna, de ha mégis létezne ilyen akkor javítsatok ki. Na akkor térjünk a meccsre.

 

Wade mondhatni jól kezdte a ligát, 7 meccsből 4 mérkőzést megnyert, 3 meccset elveszített. Már az első fordulóban remekelt Van Gerwen ellen, aki 3-0-ra vezetett Wade ellen, de a balkezes úriember fordított és nyert 7-4-re. A 3 elvesztett mérkőzésből kettőn megtudta szorongatni az ellenfelet, Taylor ellen viszont egy sima 7-1 lett az eredmény. A Mastersen egészen az elődöntőig menetelt, ahol Chizzy tudta megállítani. Európai kitérője nem volt sikeres, Van de Pas oktatta egy 6-1-es eredményel. A UK Open szintén nem hozott sikert, ott Mensur Suljovic búcsúztatta 9-2-vel. Utóbbi két tornán nem mutatta az igazi arcát, véleményem szerint inkább a Premier League-ra koncentrál a leginkább.

 

 

Thornton sokak szerint is eddig az év csalódása, nagyon nem találja magát. Aki követi a darts világát, az tudja hogy Thornton egy nagyon kiváló játékos, és a múltbeli eredményei is ezt igazolják. A PDC vezető szerint a 2015. év teljesítménye alapján teljes mértékben jogosult a ligában való szereplésre. A Grand Prix győzelem bezsebelése volt erre a legnagyobb indok. A ligában eddig 5 meccsből 4 mérkőzést elvesztett, 1 mérkőzést döntetlenre tudott hozni Wrigth ellen. Az 5 mérkőzésből két alkalommal is le lett nullázva Taylor és Chizzy igázta le a mérges skótot. Egyéb tornákon nem tudott tovább jutni az első körön se, a UK Openen Monk búcsúztatta az első körben. A Mastersről érdemes pár szót váltani, mert 8-0-ra vezetett Chisnall ellen, majd az angol fordított és nyert 10-9-re. Emberfeletti teljesítmény volt Chizzy-től, Thornton-tól pedig nagy bukás.

 

Minden Wade győzelme mellett szól, nagyon ott van most fejben. A kiszállói mindig jók voltak, és most ráerősített a tömegekre is. Szerintem Wade-el számolni lehet a legjobb 4 között, bár korai bármit ennyire elkiabálni, de véleményem szerint nagyon rákoncentrált most a ligára. Thornton mellett az szól csupán, hogy egyszer minden széria véget ér, és minden bizonnyal az ő vereség szériája is lezárul majd. De szerintem ez nem Wade ellen fog véget érni. Magabiztos sikert várok az angoltól.

 

Jelenlegi odds-ok:  Wade: 1.61  Döntetlen: 5.00  Thornton: 3.75

Ismét lehet majd szavazni a meccs kimenetére!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nine-dart.blog.hu/api/trackback/id/tr968476198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása